یکی از موضوعات مهم در بهره وری بیشتر و همچنین جلوگیری از اتلاف منابع و هزینه در زمینه محصولات خلاق زنجیره وار کردن فعالین صنایع خلاق است. لذا در این راستا می توان جهت تولید کاراکترهای داخلی از صنعت نشر و کتاب شروع کرد و تدریجا به کمیک و داستان های کودکانه، تولید انیمیشن های کوتاه و بلند، بازی سازی و بازی های رایانه ای، عرصه اسباب بازی، پوشاک و لباس، نوشت افزار و … نیز وارد شد.
دکتر سیدعلیرضا گلپایگانی استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه هنر تهران که تاکنون آثار شاخصی در عرصه انیمیشن و کمیک استریپ تهیهکنندگی یا کارگردانی کرده است در خصوص تاثیر گذاری کمیک استریپ در اقتصاد کشور عنوان کرده است:
صنایع به هم مرتبط هستند و در کنار هم یک زنجیره تشکیل میدهند و باعث رونق یکدیگر میشوند وقتی روی دفاتر بچهها تصاویری را میگذاریم چون زمینهساز قبلی نداشته، نه تنها جذابیت ندارد بلکه با اقبال چندانی مواجه نمیشود. کلاه قرمزی یک عروسک ساده است که زیبایی ندارد و هزینهای هم برای آن نشده چون پیشزمینه از آن هست محصولات جانبیاش با فروش خوبی مواجه میشود، کمیک استریپ هم همینطور است.
در این حوزه به داستان و خالق فضا نیاز داریم ولی در ایران چنین فضایی نیست، همه را به عهده کارگردان میگذارند که در بسیاری از امور شناختی ندارد، در کمیکاستریپ باید آزادی عمل داشت و با فکری باز کار کرد، تصویرسازی به تنهایی نمیتواند کمیک استریپ باشد.
این زنجیره وار کردن فعالین صنایع خلاق راهکاری جهت پوشش ریسک های ناشی از عدم موفقیت یک کاراکتر یا محصول، بهره وری بیشتر محصولات خلاق، بازتولید شخصیت ها در اذهان و حرکت بین نسلی محصولات خلاق، خلق و ترویج ابرقهرمان های ملی به منظور مقابله با ابرقهرمان های واراداتی خواهد شد.
