تصویر

تغییر معادلات بازار هنر در عصر دیجیتال

بازار هنر

تغییر معادلات بازار هنر در عصر دیجیتال

دنیای اینترنت و انقلاب دیجیتالی به عرضه هنر نیز وارد شده است و تمامی معادلات بازار را در راستای سایر صنایع دچار تغییر و تحول کرده است. اوایل دیجیتالی شده این حوزه، برخی از دست‌اندرکاران آن سکوت کرده بودند اما کمی بعد متوجه شدند راهی جز پذیرش آن ندارند و در صورت عدم پیروی از این دنیای مدرن محکوم به فنا و نابودی خواهند شد.

🔍جدیدا بر اساس گزارشی که در سال ۲۰۱۶ سایت ایسکاکس آنلاین آرت منتشر کرده است عنوان شده که “بازار جهانی هنر تبدیل به یکی از قطب های جذب سرمایه در جهان شده است” به گونه ای که اندازه بازار آن درسال ۲۰۱۵ با احتساب رشد ۲۴ درصدی که نسبت به سال ۲۰۱۴ داشته بود به میزان ۳٫۲۷ میلیارد دلار رسید.

برای مثال، شرکت کریستیز رویدادهای دیجیتالی‌اش را هفت برابر کرده است و توانسته است تنها در سال ۲۰۱۳ تعداد ۴۰ حراجی را به صورت برخط (آنلاین) برگزار کند که مبلغ کل تراکنش‌هایش حدود ۲۰٫۸ میلیون دلار از خریدارانی در بیش از صد کشور مختلف رسیده است.
بازار هنر و اینترنت
🖊مؤسساتی مثل ارتسی یا ارتنت ، قط به صورت آنلاین و برخط عمل می کنند و بسیاری از محدودیت های گالری را از میان برداشته اند. همه چیز در این سایت‌ها با این هدف مطالعه و طراحی شده است که اطلاعات با کیفیت بالا، در اختیار کاربران قرار گیرد، جزئیات اثر، عکس، مبدأ اثر و گروهی از متخصصانِ وابسته که اعتماد خریدار را جلب می‌کنند. به همین اعتبار، گرایش به “خرید با یک کلیک” به طرز چشمگیری افزایش داشته است .
🖊یکی دیگر از مزیت های وب‌سایت‌های بر‌خط(آنلاین) حذف واسطه های فروش است که مبلغ زیادی به قیمت یک اثر هنری اضافه کرده بودند.
🖊همچنین افراد زیادی که قبلا به از رفتن حضوری به نمایشگاه های هنری هراس داشتند امروزه در خانه و پشت سیستم خود می توانند همه آثار را مشاهده کنند و بهترین گزینه را با تحقیق و بررسی انتخاب نمایند.

✏️در نهایت اینکه یک هنر مند می تواند با راه اندازی یک سایت آثاری خود را به مشتریان بالقوه خود در سطح جهان نمایش دهد و همچنین با استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف نیز به نفوذ خود بیفزاید و این چنین می شود که یک اثر زیبای هنری از هنرمند ایرانی می تواند به متقاضی در چین یا ترکیه و یا یک فرد اروپایی نمایش داده شود.

💫اما نکته ای جالب اینکه به‌رغم این گرایش، وجود فضای برخط و آنلاین به وجود آمده باعث شده محصولاتی در سطح بین المللی با قیمت ۵۰۰ تا ۱۰،۰۰۰ یورو خرید و فروش شود! در حالی که تنها ۱۰ درصد این خرید و فروش ها از ۵۰،۰۰۰ یورو گران‌تر بوده اند.
💫البته در خرید‌های با قیمت بالا نیاز به یک مشاور وجود دارد و مانند کالاهای معمولی دیگر نیست که به صورت لحظه ای انجام گیرد و اینگونه خریدها معمولا نیاز به حضور فیزیکی فرد دارد همچنین برخی افراد از تبادلات با قیمت های بالا به خاطر نگرانی از امنیت اینترنتی هراس دارند. البته حضور فیزیکی و همچنین فروش اینترنتی می‌توانند هر دو با هم به رشد و توسعه هم کمک کنند.

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین مطالب

بالا

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of callback_bufer (1) in /home/eghtesad/mag.eghtesadefarhang.ir/wp-includes/functions.php on line 3786

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of callback_bufer (1) in /home/eghtesad/mag.eghtesadefarhang.ir/wp-includes/functions.php on line 3786