مدل های درآمدی

مدل های درآمدی با استفاده از اپلیکیشن های موبایل

مدل های درآمدی موبایلی

یکی از مباحث مهمی که در زمینه اقتصاد فرهنگ با تغییر تکنولوژی توانسته برجسته‌تر شود و در این سال های اخیر رشد بیشتری داشته باشد اپلیکیشن های موبایلی هستند. اپلیکیشنها توانسته اند با روش های درآمدی جذابی جریانات نقدی عظیمی را به سمت صاحبان خود هدایت کنند. در مطلب زیر به چندین مدل درآمدی اپلیکیشنی خواهیم پرداخت:

  1. پرداخت مبتنی بر رضایت

در این روش اپلیکیشن را به طیف وسیعی از مشتریان ارائه می دهند و پس از ایجاد رضایت مشتری از آنها می خواهند داوطلبانه خود هزینه ای را به حساب اپلیکیشن واریز نمایند.

  1. پرداخت مبتنی بر پیشرفت

در این نوع مدل درآمدی که بیشتر در بازی های از آنها استفاده می کنند کاربران را تا جایی از بازی همراهی می کنند اما بعد از آن جهت ادامه بیشتر بازی و افزودن امکانات بیشتر مانند مهمات،اسلحه و … از مشتری هزینه دریافت می کنند.

  1. فروش اپلیکیشن به صورت دانلود

در این روش هر بار که کاربر برنامه ای خاص را دانلود می کند از او هزینه ای جهت دانلود گرفته می شود. ولی به خاطر اینکه اپلیکیشنها هزینه بالایی برای نگهداری و رفع خطا دارند کمتر از این روش استفاده می شود یک نفر برای یک بار آن را دانلود می کند و می تواند برای مدت زیادی از آن استفاده نماید.

  1. فروش لایسنس اپلیکیشن

این روش مانند روش فوق است یعنی برای دانلود اپلیکیشن باید پول پرداخت کرد. اما با ارتقای آن و ارائه نسخه جدید دیگر نمی توان مانند روش بالا نسخه جدید را رایگان دریافت کرد،بلکه برای دریافت نسخه آپدیت شده نیز باید پول پرداخت کرد.

  1. فروش حق اشتراک

    در بعضی از اپلیکیشنها باید حساب کاربری باز کرد  و به ازای عضویت ماهانه،سالانه و … مبلغی را پرداخت کرد و سپس از آن بر اساس شارژ خود استفاده نمود.

  1. روش اپلیکیشن رایگان اما خدمات غیر رایگان

در این روش شما اپلیکیشن را به صورت رایگان خریداری می کنید اما جهت خدمات اضافی تر باید پول پرداخت کنید مثلا بارها در اپلیکیشنهای موبایلی دیده اید که برای استفاده از خدمات بیشتر به شما گفته می شود جهت استفاده از این ویژگی نسخه مثلا طلایی را دریافت کنید و سپس برای دریافت نسخه طلایی باید هزینه پرداخت کرد.

  1. کسب درآمد از طریق تبلیغات اپلیکیشن

در این روش اپلیکیشن را رایگان بین طیف وسیعی از مشتریان توزیع می کنند و سپس تبلیغات کسب و کارهای مختلف و گاها مرتبط را ارائه می دهند و از طریق تبلیغات درآمد کسب می کنند.

در گزارش زیر می توانید سهم هر یک استان های کشور را در اقتصاد اپلیکیشنهای موبایلی مشاهده نمایید:

 

 

 

 

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین مطالب

بالا

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of callback_bufer (1) in /home/eghtesad/mag.eghtesadefarhang.ir/wp-includes/functions.php on line 3786

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of callback_bufer (1) in /home/eghtesad/mag.eghtesadefarhang.ir/wp-includes/functions.php on line 3786