آموزشی

استخدام نیرو و ۴ اشتباه رایج موسسات فرهنگی

استخدام نیرو

یکی از دوستانم می گفت برای استخدام در شرکت سامسونگ، ۱۱ مصاحبه را پشت سرگذاشتم.

استخدام نیرو و همچنین تعلیم آنها جزو مسائل حیاتی در موسسات و کسب و کارهای فرهنگی به شمار می‌رود. این موسسات در استخدام نیرو هایشان مرتکب اشتباهات رایجی می‌شوند که می‌تواند بر فعالیت آنها تاثیرات منفی زیادی بگذارد. در ادامه به بررسی ۵ اشتباه رایج موسسات فرهنگی در استخدام نیرو می‌پردازیم؛

عدم توجه کافی به تخصص!

درست است که موسسات فرهنگی باید سراغ افراد متعهد به اهداف آن موسسه بروند اما باید درنظر داشت که تمرکز بیش از اندازه بر این موضوع و عدم توجه به تخصص به ضرر موسسه فرهنگی و در نتیجه عدم تحقق اهداف منجر می شود. متأسفانه این مسئله باعث شده است که موسسات فرهنگی مملو از نیروهای متعهد، ارزشی ولی کم تخصص باشد.
برخی مواقع مسئولین استخدام نمی دانند که نیروی جدید باید از چه توانایی‌هایی برای انجام وظایف محوله برخوردار باشد. پس در ابتدا باید این مسئله مشخص شود. می‌توان لیست کاری کاملی از وظایف آنها تهیه نمود و سپس در برابر هر کدام از آنها مهارت‌ها و ویژگی‌های لازم برای انجامشان را لیست کرد. در انتها بر اساس این لیست می‌توان میان کاندیداها بهترین گزینه را انتخاب نمود. همچنین برای اینکه بهتر بدانیم، هر شغلی نیاز به داشتن چه تخصص هایی دارد، می توانیم از پایگاه هایی مانند onet استفاده کنیم. به این وبسایت سر بزنید.

 

سوالات درستی در مصاحبه‌ها نمی‌پرسند.

یکی از دوستانم می گفت برای استخدام در شرکت سامسونگ، ۱۱ مصاحبه را پشت سرگذاشتم. استخدام نیرو، زمان کافی، سوالات درست و مقداری قضاوت صحیح می‌طلبد. در صورتی که تمامی این ویژگی‌ها کنار یکدیگر جمع شوند، استخدام نیرو به بهترین شکل نتیجه می‌دهد. از این رو پرسیدن سوالات صحیح در مصاحبه‌ها از مهمترین مسائل به حساب ‌می‌آید چرا که می‌تواند از سر درون اشخاص خبر دهد. اگر پرسیدن سوال مهم نبود، هیچگاه مصاحبه‌ای صورت نمی‌پذیرفت و مسئولین تنها لازم بود که روزمه‌های کاندید‌اها را مطالعه کنند. مسلماً تمامی افراد انتظار دارند در مصاحبه‌های کاری، سوالاتی همیشگی از آنها پرسیده شود. به همین دلیل است که سوالات غیرمنتظره می‌تواند نشان دهد که هر فرد تا چه حد قادر است در لحظه از خود شجاعت و توانمندی نشان دهد.

 

تصویر درستی از کار و فعالیت در موسسه فرهنگی ارائه نمی‌کنند.

کار کردن در یک موسسه فرهنگی همیشه آنقدرها هم مطلوب نیست. ممکن است متقاضی شغل تصور کند که یک موسسه فرهنگی، محیطی آرام، همکارانی بسیار لطیف و حقوق مکفی دارد. بدیهی است این تصورات صحیح نیستند. به همین دلیل است که در ابتدا باید مسئولیت‌های کاری هر فرد به درستی تعریف گردد تا آنها بتوانند سختی کار در یک کسب و کار فرهنگی را درک کرده و ببینند آیا قادرند این فضا و فعالیت را تحمل کنند یا خیر؟ برخی مدیران منابع انسانی معتقدند که در ماه اول فعالیت فرد، با او سخت گیر باشید.

در استخدام نیرو مدرک تحصیلی را در اولویت قرار می‌دهند.

بسیاری باور دارند که افرادی که مدرک تحصیلی بالایی از دانشگاه معتبری گرفته‌اند قادر خواهند بود بهترین عملکرد را از خود نشان دهند. همانطور که حدس می‌زنید این مسئله همواره درست نیست. نه تنها این گونه افراد ممکن است که حقوق بیشتری درخواست کنند بلکه مدرک تحصیلی گویای تمامی مسائل در مورد اشخاص نیست و ممکن است آنها نتوانند آن طور که انتظار می‌رود فعالیت کنند. پس در این مواقع بهتر است بجای تمرکز روی مدرک تحصیلی، نگرش آنها را مدنظر قرار داد.

بازنویسی توسط دکتر محمد مهدی ایزدخواه

برای دیدگاه ها کلیک کنید

جوابی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین مطالب

بالا

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of callback_bufer (1) in /home/eghtesad/mag.eghtesadefarhang.ir/wp-includes/functions.php on line 3786

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of callback_bufer (1) in /home/eghtesad/mag.eghtesadefarhang.ir/wp-includes/functions.php on line 3786